Tuinaanleg Herselt

Bent u op zoek naar tuinaanleg Herselt? 

Van kinds af aan waren tuinen speelterrein voor mij. Nu na 30 jaar is dat nog steeds zo. Ik zal elke tuin behandelen alsof het mijn droomtuin is. Tuinaanleg is daarom uitgegroeid van een hobby naar een volwaardig beroep dat ik met hart en ziel volmaak. 

Wij staan klaar voor u met een waaier van ervaring. Tuinaanleg kan zeer breed genomen worden. Wij voeren werken uit van zowel terrassen, wandelpaden, traptrede's en opritten. Alsook afsluiting in verschillende soorten en materialen. Zo ziet u, tuinaanleg kan onder elk gebied verstaan worden. Wij helpen u natuurlijk graag met het bedenken van uw droomtuin! 

Neem dus zeker een kijkje tussen de projecten die we reeds gerealiseerd hebben!

Hebt u zelf geen groene vingers of gewoonweg te druk aan het werk, maar wilt u wel kunnen genieten van uw droomtuin... Ook daarmee kunnen we u verder helpen, wilt u een wekelijks, maandelijks of een op 'maat' gemaakt onderhoud, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Nogmaals het bewijs dat je voor tuinaanleg en onderhoud bij D-Garden moet zijn. 

Vervolgens enkele tips&tricks om na het aanleggen van jouw tuin deze te onderhouden!

  • Geef elke plant de juiste meststof
  • Geef elke plant wanneer nodig zijn juiste scheerbeurt
  • Kijk of planten tegen vries koude kunnen, anders dien je deze af te schermen
  • Zorg dat uw 'losse bladeren' steeds verwijderd worden
  • Probeer twee wekelijks uw onkruid te verwijderen.

Kunstgras

D-garden levert en plaatst ook kunstgras. Een gemak in omgang voor mensen die niet graag hun gras maaien of gewoonweg altijd een mooi groen grasveld wensen! Neem alvast een kijkje op: https://feelds.eu/


Wenst u advies op maat voor jouw project tuinaanleg in Herselt?


Tuinaanleg Rillaar

Tuinaanleg Rillaar

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x